IB3+dona+una+m%C3%A0+a+la+Fundaci%C3%B3+Banc+de+Sang+i+Teixits+de+les+Illes+Balears

EPRTVIB informa

IB3 dona una mà a la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Tots donam una mà”, el programa de Responsabilitat Social Corporativa de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, donarà veu el mes de juny a la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, entitat amb finalitats sanitàries molt importants per a la nostra comunitat.

El director general d’IB3, Albert Salas, i la directora i representant de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, Rosa Maria Tarragó Llobera, han signat un conveni de col·laboració a la sala d’actes de l’edifici de Serveis Centrals de Calvià.

En el decurs de l’acte, el director general, Albert Salas, ha explicat que “aquest conveni és una mostra del nostre compromís en donar suport a iniciatives que, com les de la Fundació Banc de Sang i Teixits, treballen per salvar vides i millorar la qualitat de vida de les persones”. Salas ha afegit “estam orgullosos de poder contribuir a la difusió de la seva tasca a través dels nostres canals de ràdio i televisió, així com mitjançant les nostres plataformes digitals.”

La directora gerent de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, Rosa Maria Tarragó Llobera, ha destacat la importància d’aquest conveni: “Aquesta col·laboració amb IB3 és fonamental per arribar a més persones i conscienciar sobre la necessitat de donar sang. Cada donació compta i pot salvar vides. Agraïm a IB3 el seu suport i la seva ajuda en la difusió d’aquesta causa tan important.”

Mitjançant aquest conveni que s’acaba de firmar, s’ha acordat difondre les funcions i els objectius de la Fundació a través dels diversos espais de la ràdio i la televisió pública així com la seva promoció a través del web i xarxes socials de l’ens.

Ajudar els pacients que necessiten transfusions per millorar o salvar les seves vides són un dels objectius de la Fundació del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears.

A més, la Fundació també garanteix la cobertura de les donacions necessàries per transfusions i trasplantaments amb un major nivell de qualitat per a tots els hospitals i clíniques de les illes. També processa i analitza tota la sang obtinguda en les donacions altruistes i distribueix als centres sanitaris segons les peticions que es reben diàriament.