IB3+dona+una+passa+m%C3%A9s+cap+a+la+internalitzaci%C3%B3+absoluta+dels+seus+treballadors

EPRTVIB informa

IB3 dona una passa més cap a la internalització absoluta dels seus treballadors

Els treballadors d’IB3 rebran al mes de juliol un pagament a compte de la integració salarial i de l’antiguitat amb retroactivitat a 1 de gener de 2024, després que el Consell de Govern hagi aprovat avui l’autorització a l’ens per pagar els doblers acordats en el procés d’internalització del personal.

La direcció d’IB3 ha comunicat aquesta decisió al Comitè d’Empresa. Actualment, el procés es troba en la fase final de les negociacions per a la integració dels treballadors subrogats al febrer de 2023 de les contractes de serveis informatius, serveis tècnics i associats.

Després de mesos de treball intens, la nova direcció està a punt de finalitzar la nova relació de llocs de treball, així com l’harmonització de jornades i permisos, perquè, després de l’estiu, ja estiguin definitivament integrats.
Aquest pas, significatiu per a l’ens i els seus empleats, és una clara mostra del compromís de la nova direcció i el seu afany per aconseguir una IB3 més cohesionada i forta. Tenir un equip integrat, amb unes condicions justes, és la prioritat de l’ens per poder continuar creixent i oferint el millor servei possible.

#totssomIB3