IB3+emet+en+directe+la+Passarel%C2%B7la+ADLIB

EPRTVIB informa

IB3 emet en directe la Passarel·la ADLIB

La desfilada es podrà seguir dissabte a través d’IB3 Televisió i les plataformes digitals

IB3 ofereix en directe, a través de la plataforma ib3.org/directe, la 53a edició de la Passarel·la ADLIB, enguany inspirada en les connexions que té Eivissa amb el passat. Tendrà lloc el pròxim dissabte, dia 8 de juny, a les 20.30 hores. La retransmissió anirà a càrrec de la periodista Laura Tur i la col·laboració de l’escriptora Matilde Lladó. També es podrà veure a IB3 Televisió, just en acabar l’ IB3 Notícies cap de setmana vespre.

La Passarel·la ADLIB celebra aquesta edició a l’emblemàtic passeig de Vara de Rey, després de 35 anys sense fer-ho. Hi haurà 14 dissenyadors que presentaran les següents col·leccions: Vintage Ibiza, Ibiza Stones, Ivanna Mestres, Monika Maxim Ibiza, Tony Bonet, Ibimoda, Piluca Bayarri, Virginia Vald. Pel que fa als complements, hi seran presents Estrivancus, Espardenyes Torres, K de KOSEKOSE, Dolors Miró Ibiza, S72 Hat y Elisa Pomar (joies).

Connexions

Amb el lema Connexions, l’edició d’enguany recorda les connexions d’Eivissa amb el passat, amb la història d’Eivissa, l’arquitectura, els paisatges, amb l’artesania, i sobretot posar en valor la connexió d’Adlib amb Eivissa i d’Eivissa amb Adlib. La presentadora de la gala serà la model canària Ariadne Artiles. Les models d’àmbit nacional que hi participaran són Nathalia Novas, Claudia Martin, Nova Vara, i la model i actriu eivissenca Ana Vide.