IB3+ens+acosta+les+festes+de+Sant+Joan+a+Ciutadella

25 06 2023

IB3 ens acosta les festes de Sant Joan a Ciutadella

Aquesta setmana IB3 ens acosta les festes de Sant Joan amb una programació especial de més de 40 hores d’emissions en directe a través d’IB3 Ràdio, Televisió i web, amb un equip de 50 professionals per acostar-nos la popular tradició. A partir de dimecres, tendreu disponible a la carta tota la informació relacionada amb la festa, que s’actualitzarà a cada moment.

A més de les retransmissions del Primer Toc, el Caragol des Born i els Jocs des Pla, els magazins de la Ràdio (Al Dia, Téntol i La Gran vida) i Televisió (Els dematins i Cinc Dies) seguirem tots els detalls dels dies previs a la festa i en faran un desplegament especial divendres 23 i dissabte 24.

Des de Ciutadella, Al Dia, d’IB3 Ràdio, oferirà dijous 22, de les 11 h a les 13 h un programa especial, amb actuacions en directe, ambient, debats i entrevistes als principals protagonistes. I Téntol farà el concurs dedicat a les festes de Ciutadella, amb Marilén Brondo, ciutadellenca; i el poeta i l’actor de Foc i Fum, Pere Riudavets.

Divendres 23, a les 8.45 h, IB3 Televisió emetrà el documental “Pedra Pàtria”, del cineasta menorquí Macià Florit. Els Dematins, d’IB3 Televisió, avançarà el seu horari a les 10 hores. Tot plegat, per seguir les hores prèvies a una de les retransmissions més esperades, la del Primer Toc de flabiol. Pere Bagur narrarà l’acte amb els comentaristes Assumpta Vinent i Tòfol Moll (Amics de Sant Joan) i Sílvia Pons, que ens informarà des del carrer.

El caragol des Born

I l’horabaixa, el plat fort serà el Caragol des Born. El periodista de Téntol, Joan Farrés, es desplaçarà fins a Ciutadella per oferir tots els detalls de la festa del Caragol des Born. I Cinc dies, d’IB3 Televisió, també ens informarà de tots els actes amb la col·laboració de Vanesa Orti com a narradora, i el comentarista Pep Joan Casnovas. Sílvia Pons informarà des de la zona de la tarima dels músics.

Jocs des Pla

El dia de Sant Joan, dissabte 24, es podrà seguir el minut a minut de la festa per IB3 Ràdio, Televisió i xarxes.

Els programes d’entreteniment oferiran un especial Sant Joan: Agafa’m si pots (a les 10:00 h) i Jo en sé + que tu (12:00 h). A les 11:00 h s’emetrà “Sant Joan ahir i avui”, un documental que repassa la història més significativa d’aquestes celebracions d’origen religiós, militar i civil, que coincideixen amb el solstici d’estiu. Una mirada serena a la festa per saber en quin punt es troba ara mateix, per evitar que es pugui desvirtuar.

Abans de l’informatiu migdia, emetrem el documental “2022. El millor dels Jocs del Pla”.

I a partir de les 20.30 h, IB3 Televisió emetrà en directe l’acte més espectacular de la festa de Sant Joan, els Jocs des Pla. Cristina Bugallo narrarà la festa amb els comentaristes: Joan Pons Alzina, Bep Allès, Josep Pons Fraga i Francesc Riudavets. I enmig de la bulla, Joan Farrés.

Podreu interactuar amb l’etiqueta #SantJoanIB3.  Ja els podeu gaudir al nostre servei A la carta:

Primer toc de flabiol 

Caragol des Born

Jocs des Pla