IB3+es+vesteix+de+carnaval

EPRTVIB informa

IB3 es vesteix de carnaval

Dissabte, ‘Cinc Dies especial Rua”, amb els principals carnavals des de totes les Illes

Diumenge, retransmissió de la Rua de Carnaval de Lloseta

IB3 prepara una programació especial aquest cap de setmana amb motiu de les rues de Carnaval que s’organitzen a pràcticament tots els municipis de les Illes Balears. La primera aturada d’aquesta aposta serà dissabte horabaixa, a partir de les cinc del capvespre i fins a les vuit, amb una edició especial del programa ‘Cinc Dies’ conduïda per Marta Garau i Antònia Ferrer des de Calvià, però amb connexions amb tot l’equip de reporters del programa: Jero Mut, Toni Miralles, Estel Simó, Joan Francesc Barceló, Rocío Carretero, Marina Sancho, Sílvia Pons i Carlos Lucas. Tots ells seran els encarregats de viure les rues i ruetes que se celebren als principals pobles i ciutats de les Illes Balears.

El ‘Cinc Dies’ especial oferirà un viatge per les propostes carnavalesques més originals, divertides i reivindicatives d’Inca, Felanitx, Campos, s’Arenal de Llucmajor, Algaida, Maó, Ciutadella, Ferreries i la ciutat d’Eivissa.

El color, l’alegria i l’espectacle propis del carnaval no s’acaben dissabte. Diumenge horabaixa, a partir de les quatre, retransmissió especial de la Rua de Carnaval de Lloseta. Per primer pic en la història d’IB3, la radiotelevisió autonòmica oferirà una de les rues més espectaculars i a la vegada, manco conegudes, de tot l’arxipèlag.

Per no perdre cap detall, el dispositiu comptarà amb un total de 6 càmeres d’alta definició al peu de carrer, per poder captar tots els angles de les diferents carrosses i comparses, i un dron que oferirà una vista aèria única.

Entre els protagonistes d’aquesta rua hi haurà tota una personalitat del municipi, i també de les Illes Balears, el cuiner llosetí Santi Taura que deixarà per unes hores els fogons de ‘Cuina amb Santi Taura’ per formar part de l’equip de narració de la rua. Un equip que estarà encapçalat per la periodista Inès Mateu, que fa una pausa en els viatges d’Illencs pel món per connectar amb el color i la fantasia de Lloseta. A Inès Mateu i Santi Taura els acompanyarà, des del carrer, la periodista Marta Ferrer.

IB3 convida tots els espectadors, oients i usuaris a compartir les seves disfresses i les seves experiències de carnaval amb l’etiqueta #RuaIB3 a les diferents xarxes socials.

Podeu seguir la retransmissió en directe al nostre web i app: