DOCUMENTAL
Arxipèlag Indòmit

Dimarts a les 22.15h

Les Balears posseeixen una riquesa natural pràcticament incalculable. Milers d’espècies hi conviuen, fet que fa que les quatre illes esdevinguin un enclavament únic.

Per primera vegada, un documental ha captat per mar, terra i aire aquesta riquesa natural amb alta qualitat cinematogràfica i ha enregistrat com es transforma durant les quatre estacions. Es tracta del documental ‘Arxipèlag indòmit’, dirigit per Rubén Casas i del qual  IB3 és coproductor. l’estrena serà dimarts 23 de juliol a les 22.15h.

En el documental es poden veure espècies molt difícils d’enregistrar com és el cas de la geneta eivissenca i d’un grup de voltors negres que mengen carronya amb la Serra de Tramuntana i el mar balear com a horitzó. A més també hi apareixen animals endèmics com el ferret, aus amenaçades com el virot petit i d’altres amb històries singulars de rerefons, com el cas dels falcons marins que volen des de Madagascar fins a arribar a les Illes.

Durant els 89 minuts de documental, no hi apareix cap element humà, només són protagonistes la riquesa natural de l’arxipèlag balear i la qualitat excepcional de les imatges.

Així mateix, la cinta ha estat nominada als festivals especialitzats en natura NaturVision i Green Screen Internationales.