IB3 estrena dissabte ‘Favorits’, la primera producció conjunta amb TV3 i À Punt

IB3 estrenarà demà dissabte 15 de juny ‘Favorits’, un programa que explica les històries més impactants, emocionants, curioses i divertides que ofereix el món dels continguts digitals i les iniciatives innovadores. És el primer programa d’entreteniment coproduït per IB3TV3 i À Punt Media.

‘Favorits’ cerca sorprendre l’espectador. El programa fa una selecció dels continguts més sorprenents sorgits d’internet on la tecnologia té un paper molt important. Cal dir que és una proposta en què els protagonistes són les persones: l’internet de les persones enfront de l’internet de les coses.

Cada capítol tindrà una durada d’uns 25 minuts dividits en històries de dos minuts, peces curtes de xarxes socials i tres peces de producció pròpia sobre el sector d’innovació local de cadascun dels territoris de les televisions coproductores (Illes Balears, Catalunya i País Valencià).

El programa no té presentador, però sí un narrador que se situa en el punt de vista de l’espectador, capaç d’aportar les seves idees, de fer broma o de ser crític. Aquesta narració és diferent per a cadascuna de les zones. En el cas de les emissions d’IB3, la veu correspon a l’actriu Maria Bauçà.

‘Favorits’ s’emetrà a IB3 Televisió i al web tots els dissabtes a les 20.00 hores. Es podrà seguir l’emissió també a través de les xarxes amb l’etiqueta #FavoritsIB3 i també estarà disponible a la carta a  IB3.org/Favorits