IB3 estrena el concurs “La meva, la millor”, en el qual 4 concursants participaran per saber quina és la millor casa

Dilluns a les 22.15h

Arriba a IB3 Televisió el concurs més boig i divertit de l’estiu, La meva, la millor. Quatre concursants de les Illes Balears s’enfronten per veure quina de les seves cases és la millor i endur-se’n així a casa 400 euros per gastar-se en decoració per a la llar.

Per saber quina és la millor casa, els concursants visitaran la llar dels altres i seran els mateixos concursants qui decidiran qui és el guanyador. Cada un d’ells haurà de puntuar la casa dels altres, el que donarà peu a què sorgeixen estratègies i moments divertits.

Els concursants hauran de tenir en compte tres criteris a l’hora de puntuar: la cordialitat de l’amfitrió, la zona en la qual està situada la casa i la seva decoració. Una vegada acabada la visita es farà una petita entrevista a cada un dels concursants i aquest explicarà què és el que més els ha agradat de la casa i el que menys.

Es tracta d’un programa d’entreteniment per a tots els públics amb el qual IB3 s’obre a nous formats. La primera temporada del concurs té 12 programes de 60 minuts de durada, es podran veure a IB3 Televisió els dilluns a les 22.15 h i estan presentats per la periodista Vicky Perelló. El primer programa s’emet avui dilluns 8 de juliol a les 22.15 h.