IB3+estrena+el+podcast+%E2%80%98Campe%C3%B3n%E2%80%99+sobre+la+vida+de+Toni+Pla

IB3 Ràdio informa

IB3 estrena el podcast ‘Campeón’ sobre la vida de Toni Pla

Toni Pla va ser el creador del primer gran festival de música a Mallorca, Isladencanta, va dur per primer cop a Espanya a The Strokes i va fer tocar Oasis a Calvià. I també va deixar moltes factures sense pagar. Avui dia està desaparegut. ‘Campeón’ és un podcast sobre la seva vida a través del relat de la gent que el va conèixer

Joan Cabot, periodista d’IB3 Ràdio i Premi Ciutat de Palma, és el creador d’aquest producte sonor que s’endinsa en la vida, a vegades quixotesca, d’aquest promotor musical que va dur per primer cop a Espanya The Strokes i va fer tocar Oasis a Calvià l’any 2002, al primer festival de gran format que va tenir Mallorca, Isladencanta.

I ho fa a través dels personatges que varen formar part de la seva vida. Alguns encara el consideren un heroi; altres, un mentider patològic. D’una banda era capaç d’aconseguir èxits professionals. D’un altre, Toni Pla anava deixant una muntanya de problemes que cada vegada es feien més grossos: factures sense pagar i un grapat de mitges veritats que varen acabar convertides en una bolla de neu de mentides. Fins l’any 2018, que va desaparèixer de l’illa. A dia d’avui ningú sap on és.