IB3 estrena la sèrie ‘La Sala’

IB3 estrena el proper dimarts 6 d’agost a les 22.15 hores La Sala, una sèrie policíaca que investiga un crim comès per un inspector de policia especialitzat en interrogatoris. La sèrie, coordinada per la FORTA amb la participació d’IB3, consta d’una temporada de vuit capítols que han estat creats per Manuel Sanabria i César Arriero. Francesc Garrido, Goya Toledo, Raúl Prieto i Natalia Rodríguez són el quartet protagonista.

La Federació d’Organismes o Entitats de Ràdio i Televisió Autonòmics (FORTA) ha coordinat el rodatge de la sèrie en la qual participen nou corporacions públiques de ràdio i televisió de la mà de productores locals. D’aquesta manera, IB3, TV3, RTVM, SAMC, ETB, TVPC, CMM, ARAGON TV i RTPA han treballat conjuntament en la sèrie en col·laboració amb les productores Can Can, Isla Audiovisual i Funwood Media. La sèrie també està disponible a HBO Espanya després que la plataforma va adquirir els drets d’emissió el passat dia 1r de febrer.

La Sala‘ és un thriller que aborda el misteriós cas de Yago Costa (interpretat per Francesc Garrido), un inspector de policia especialitzat en interrogatoris que assassina el seu company Luis Cobirán (Raúl Prieto) sense motiu aparent. Ara està a la presó i vol que tothom sàpiga per què ho va fer. Amb ajuda de Sara Sibilio (Natalia Rodríguez), una jove i ambiciosa periodista, anirà revelant els detalls de la seva carrera.

A partir de la seva conversa coneixerem, capítol rere capítol, els diferents casos que Yago va investigar al costat del seu company. També es descobriran aspectes de la vida privada de Yago que estan íntimament lligats amb la seva carrera. Per exemple, la relació tant professional com personal amb la jutgessa Lola Solozábal (Goya Toledo). Tota aquesta informació ens anirà revelant els motius pels quals va cometre el crim al mateix temps que es plantegen nous interrogants.

IB3 Televisió emetrà dos capítols de ‘La Sala’ cada dimarts d’agost a les 22.15 hores.