IB3+estrena+Merl%C3%AD%2C+la+s%C3%A8rie+que+ha+revolucionat+la+manera+de+veure+la+filosofia

15 05 2020

IB3 estrena Merlí, la sèrie que ha revolucionat la manera de veure la filosofia

‘Merlí’ és una sèrie que ha aconseguit captivar a adolescents i pares amb la mateixa intensitat, i ara arriba a IB3, que la començarà a emetre  dilluns 18 de maig a les 22.15 h

Protagonitzada per Francesc Orella, ‘Merlí’ és una sèrie que tracta de l’escola, l’educació i  l’adolescència i té com a fil conductor la filosofia. El protagonista és un professor de filosofia que té una visió molt particular de l’educació i l’ensenyament que no cau bé entre el claustre. A més, la sèrie mostra també les relacions entre els joves protagonistes i com s’enfronten a la difícil adolescència.

La sèrie comença amb l’arribada de Merlí Bergeron a un nou institut, a una nova casa i a una nova relació amb el seu fill. Com si es tractés d’un nou Aristòtil, Merlí ensenya als seus estudiants a qüestionar les coses, a reflexionar. Però el seu caràcter irònic i irritant és polèmic dins de l’institut, perquè no tots els professors estan disposats a aguantar les seves manies. Ni tampoc el seu fill, l’alumne més difícil que ha tingut mai, i amb qui intentarà recuperar la relació. Merlí ressuscitarà per als alumnes Sòcrates, Hume, Nietzsche i altres figures de la història del pensament i  els ajudarà, no sense conflictes, a resoldre els seus problemes quotidians.

IB3 Televisió emetrà els episodis els dilluns a les 22.15 h.

Més informació Merlí