IB3+ESTRENA%3A+Nit+i+dia%2C+la+nova+s%C3%A8rie+de+diumenge+vespre

03 08 2021

IB3 ESTRENA: Nit i dia, la nova sèrie de diumenge vespre

Aquest diumenge 8 d’agost a IB3 Televisió s’estrena la sèrie d’èxit de TV3, Nit i dia, creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran. Aquesta producció ambientada a la Ciutat de la Justícia (Barcelona), narra la vida quotidiana d’una jove metgessa forense, Sara Grau, i el conflicte entre la seva voluntat de dur una vida normal i el contacte diari amb la realitat més crua.

El thriller arranca el dia que la forense Sara Grau (Clara Segura), casada amb l’executiu Lluís Forés (Pablo Derqui), comença un tractament de fecundació. El mateix dia que, en una autòpsia, creu reconèixer el cadàver sense identificar d’un desconegut amb qui va tenir una breu relació extramatrimonial. I també el dia que apareix el cos sense vida d’una jubilada que sembla ser víctima d’un assassí en sèrie.

A partir d’aquest inici, durant aquesta primera temporada de 13 capítols, seguirem la vida d’un conjunt de personatges relacionats amb la investigació d’un seguit de crims que s’estan cometent a la ciutat. Un retrat coral de les seves febleses i dels seus neguits, i del seu intent per tirar endavant i superar les seves contradiccions.

 

Nit i dia ha disposat d’actors de la talla de Clara Segura (Sara Grau), Josep Maria Pou (Benet Muntada), Pablo Derqui (Lluís Forés), Ramon Fontserè (Martí Miró), Mar Ulldemolins (Carmen Garcia) o Miquel Fernàndez (Aitor Otxoa), entre altres.

Aquesta sèrie és, en definitiva, un retrat realista de la Barcelona metropolitana, un món de contrastos, entre la vida i la mort, entre la llum i la foscor.

Nit i dia s’emet cada diumenge vespre, a les 22.15 h a la Televisió Pública de les Illes Balears.