IB3+far%C3%A0+un+debat+a+6+entre+els+candidats+al+Congr%C3%A9s+per+les+Illes+Balears

EPRTVIB informa

IB3 farà un debat a 6 entre els candidats al Congrés per les Illes Balears

Divendres 1r de novembre comença la campanya electoral de les Eleccions Generals del 10 de novembre i, amb ella, IB3 arrenca una cobertura informativa propera als ciutadans i adaptada a les característiques d’una campanya atípica amb una durada de només 8 dies.

Durant aquest temps, IB3 oferirà diferents productes informatius: un debat entre els caps de llista per Balears al Congrés, que se celebrarà el dimarts 5 de novembre, així com 22 entrevistes en profunditat als candidats al Congrés (5) i al Senat (17). També s’emetrà el debat entre els cinc principals candidats a la presidència del govern espanyol organitzat per l’Academia de la Televisión amb els líders de PSOE, PP, Ciutadans, Unides Podem i VOX el dilluns 4 de novembre a les 22 h.

Al debat entre els cap de llista per Balears, que s’emetrà simultàniament per IB3 Televisió i IB3 Ràdio (Dimarts 5, 22 h), hi intervindran PSOE, Unides Podem, Ciutadans, PP, Vox i Més Esquerra.  Serà conduït per la periodista Elena Gregori i tindrà una durada de 90 minuts. Pel que fa al desenvolupament , es debatrà per blocs temàtics i un ordre d’intervencions que seran consensuats prèviament amb els representants dels partits.

Entrevistes als candidats al Congrés i Senat

El periodista Rafa Gallego entrevistarà en el transcurs del programa ‘Al Dia’ els caps de llista dels partits candidats al Congrés que avui són representatius. Totes les entrevistes seran a les 9.30 h i es podran seguir a IB3 Televisió i a IB3 Ràdio.
Durant les desconnexions insulars del programa ‘AlDia’ d’IB3 Ràdio (12 h) es faran les entrevistes als candidats al Senat per a cada una de les circumscripcions insulars.
A Mallorca les realitzarà Mònica Bestard, a Menorca Pere Bagur i a Eivissa i Formentera Toni Ruiz.

Blocs informatius

Per tal d’informar dels actes que les diverses formacions polítiques realitzin durant la campanya electoral, els informatius d’IB3 Ràdio i els d’IB3 Televisió inclouran un bloc de notícies de 3 minuts en cada edició.  Referent al temps assignat a cada formació, tot i que IB3 creu que els cronometratges alteren el criteri periodístic amb els quals s’ordenen i prioritzen les notícies a un informatiu, IB3 aplicarà la normativa electoral.

Nit electoral

IB3 també oferirà una cobertura especial per tal d’informar sobre tot el que succeeixi durant la nit electoral a través de dos programes a IB3 Ràdio (20 h) i IB3 Televisió (19 h) que es perllongaran fins que es coneguin els resultats complets dels comicis.
A les 20.00 hores, just després del tancament dels col·legis electorals, IB3 farà públics els resultats d’una enquesta mitjançant ‘tracking’, encarregat per RTVE i FORTA.