EPRTVIB informa


IB3, mitjà col·laborador de Formentera 2.0
Del 3 al 6 de maig, Formentera serà el punt de trobada dels professionals del món de la comunicació i el màrqueting online. Formentera 2.0 s’ha consolidat ja com un esdeveniment de prestigi i de referència en el món digital, no només per l’equip de ponents sinó pels professionals que hi assisteixen.

Enguany celebren la 6a edició, que durant 4 dies comptarà amb jornades de cultura digital, noves tecnologies i comunicació a un espai d’ensomni, l’illa de Formentera.

Des d’IB3, enguany serem mitjà col·laborador per donar cobertura a aquest esdeveniment, que uneix la passió per la comunicació i el multimèdia. Una ocasió per compartir talent, coneixement i veure les ultimes tendències en el món digital al costat de professionals de referència.

Els ponents d’aquesta edició són: Sarah Harmon, responsable Linkedin Iberia, que ens parlarà de noves estratègies per la cerca de feina i noves plataformes digitals.

Lluís Alsina, responsable d’innovació i digital de Gest Music, anteriorment responsable d’Innovació del F.C. Barcelona, Toni Sellés, fundador de Vasava, estudi de disseny, creativitat, comunicació i branding referent en l’àmbit internacional; Glòria Molins, responsable global experiències d’Airbnb; Covadonga Noguerol, directora de mitjans d’Estrella Galícia, Álvaro Morales, responsable d’innovació i mitjans de l’agència Carat; Josep M. Ganyet, expert en la nova realitat del món digital; i José Baixeras, VP de negoci de Playground.

Com a mitjà col·laborador de l’esdeveniment, IB3 hi participarà de manera activa promocionant i difonent les activitats a través de tots els mitjans propis.

Formentera 2.0 s’ha consolidat ja com un esdeveniment de prestigi i de referència en el món digital no només per l’equip de ponents sinó pels professionals que hi assisteixen. És un esdeveniment consolidat que ha posat l’illa com a referent en el món digital a més de destí turístic.

En trobareu més informació al web formentera20.com i a les xarxes socials, amb l’etiqueta #Formentera20.

Les imatges de Formentera 2.0 a l’enllaç: https://youtu.be/qpZX8-m3JGw
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL