ATLÀNTIDA MALLORCA FILM FEST
Per sisè any consecutiu, IB3 serà mitjà oficial del festival

EPRTVIB informa

Per sisè any consecutiu, IB3 serà mitjà oficial del festival

Molt aviat començarà l’onzena edició d’Atlàntida Mallorca Film Fest, el festival de cinema, música i conferències de Filmin que, per sisè any consecutiu, tindrà una naturalesa híbrida: del 26 de juliol al primer d’agost el certamen se celebrarà a Palma, mentre que del 26 de juliol al 26 d’agost una versió ampliada de la seva programació de pel·lícules i documentals estarà disponible en línia a Filmin.

El mitjà de comunicació públic de les Illes Balears tornarà a ser, per sisè any consecutiu, mitjà oficial del festival i donarà màxima cobertura a les produccions i a les activitats que tenguin lloc en aquesta edició. A més, el mes de juny s’anunciarà la programació conjunta entre el festival i la televisió pública de les Illes Balears. Una programació basada en estrenes multipantalla que es traslladarà al mateix temps al festival, a la televisió autonòmica i al món en línia.

Recordem que l’any passat IB3 Televisió va tenir una de les majors presències, quant a coproduccions,  ja que va estrenar 5 documentals (Bocca Chiusa, Tomas Harris, Constel·lació Comelade, Destrucció creativa d’una ciutat, Sempre dijous– amb participació –), un llargmetratge (Ardara) i un curtmetratge (Dona).

Atlàntida Mallorca Film Fest

L’acte, amb la presència del director del festival i cofundador de Filmin, Jaume Ripoll, ha servit per oficialitzar el canvi de nom de l’esdeveniment. Atlàntida Film Fest passa a anomenar-se Atlàntida Mallorca Film Fest, en un gest que il·lustra el compromís del festival amb l’illa en els últims anys. Una de les novetats de la present edició és que, amb motiu del desè aniversari de la declaració de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial de la UNESCO, el festival celebrarà alguns dels seus actes a l’emblemàtic espai de la finca de Raixa, al municipi de Bunyola.

Una inauguració de luxe

El director mallorquí Agustí Villaronga i la cantant María Rodés seran els grans protagonistes de la inauguració d’AMFF 2021, que tindrà lloc el 26 de juliol al Centre Cultural La Misericòrdia de Palma. El primer presentarà la seva nova pel·lícula, “El ventre del mar”, – IB3 és productor associat – basada en un text d’Alessandro Baricco i en la qual traça un paral·lelisme entre l’enfonsament de la bassa de la Medusa el 1816, una de les majors tragèdies de la Marina francesa, i la crisi humanitària que es viu des de fa anys a la Mediterrània.

Per la seva banda, la barcelonina María Rodés recull el testimoni d’altres grans solistes com María José Llergo, Rocío Márquez o Julia De Castro i actuarà en la inauguració per presentar les cançons del seu nou disc, “Lilith”, llançat l’any passat.