%E2%80%98IB3+M%C3%BAsica+en+concert%E2%80%99+s%E2%80%99estrena+amb+%26apos%3BCan%C3%A7ons+de+la+Mediterr%C3%A0nia%26apos%3B%2C+un+espai+per+donar+impuls+als+esdeveniments+musicals+que+se+celebrin+a+Balears

EPRTVIB informa

‘IB3 Música en concert’ s’estrena amb ‘Cançons de la Mediterrània’, un espai per donar impuls als esdeveniments musicals que se celebrin a Balears

IB3 vol donar suport a la producció cultural de les Balears i, en col·laboració amb les diferents institucions públiques i privades,  enregistrarà  diferents concerts musicals produïts amb alta qualitat de so

El Covid19 ha obligat a reduir de manera molt significativa la cabuda als espectacles, fent que la seva viabilitat en molts casos resulti especialment complicada.

Per aquest motiu, la Radiotelevisió Pública balear vol donar suport a la producció cultural de les Balears i, en col·laboració amb les diferents institucions públiques, posa en marxa un programa especial de divulgació dels concerts que es realitzaran aquest estiu i la propera tardor mitjançant les seves plataformes en línia.

Així, #IB3MúsicaEnConcert serà un espai on es podran trobar els principals concerts musicals produïts amb la participació d’entitats públiques, enregistrats amb alta qualitat de so. Alguns d’aquests concerts, a més, es programaran també durant tot l’estiu a IB3 Ràdio, on es podran sentir íntegrament.

Igualment, alguns d’aquests concerts s’enregistraran també amb imatge, perquè el públic, a més de sentir-los, pugui mirar aquests esdeveniments culturals accedint a ib3musica.com.

En aquests moments ja s’han confirmat els enregistraments dels festivals Cançons de la Mediterrània (Aires Fomenterencs, Joana Gomila, Saó, Navas Ensemble i Grollers de Sa Factoria); Lluna en vers – Mallorca Literària (Maria Rodés, Rodrigo Cuevas, Magalí Saré i Sebastià Gris); Sons de Nit – FONART (Joan Martorell) i Cranc Festival.

Avui matí,  el director general d’IB3 i el coordinador  musical d’IB3 Joan Trias, s’han reunit amb el regidor de Cultura de Palma i el seu equip per tal de tancar l’acord d’enregistrament i emissió dels continguts, que comencen precisament amb la producció de l’Ajuntament de Palma Cançons de la Mediterrània.

A la reunió s’ha decidit també que IB3 farà d’altaveu i enregistrarà per a la seva emissió en ràdio i publicació a #IB3MusicaEnConcert les semifinals i final del Pop Rock, amb una participació de 21 grups.

Tot plegat permetrà que els autors i músics illencs, així com aquells que formin part de festivals fets a Balears, puguin multiplicar el seu impacte en un moment en què l’assistència presencial als esdeveniments no serà tan fàcil com en altres temporades. Les plataformes en línia d’IB3 arriben a més de 300.000 usuaris únics mensuals i permetran arribar a més públic malgrat les restriccions de cabuda per la COVID-19.

Ja ho sabeu… “A Balears, la música no atura!”. Podreu accedir a tots els concerts que s’inclouen en aquesta iniciativa directament a ib3musica.com o a l’enllaç: ib3.org/ib3musicaenconcert.