IB3 Música estrena els seus 5 primers programes propis

EPRTVIB informa

A la web d’IB3 Música ja teniu disponible cinc programes propis elaborats per algunes de les veus de més pes de l’univers musical i radiofònic illenc.

A Òrbita 3 extres, de la mà de Tito Fuster, podeu escoltar el programa La motown, un recorregut per alguns dels noms més rellevants que triomfaren a través de la discogràfica Motown Records.
http://ib3musica.com/index.php/pod/pgm-tito-fuster

Pere Estelrich és el conductor de La Lira d’Orfeu, que teniu disponible a la web d’IB3 Música. El descens als Orfeus és el podcast en el qual Estelrich repassa peces que tenen Orfeu com a fil conductor.
http://ib3musica.com/index.php/pod/pgm-pere-estelrich

Jazz Time extra és el projecte de Ferran Pereyra, una de les veus radiofòniques amb més trajectòria dins el món musical del jazz a les Illes. Amb el podcast Sonny Stitt i Keith Jarrett: del bop a l’avantguarda reviu com fou l’exclusiva visita de Keith Jarrett a l’Auditorium de Palma el 1981.
http://ib3musica.com/index.php/pod/pgm-ferran-pereyra

Amb Pilar Rubí i Tra Tra exploram les connexions entre la música i la creació artística. Precisament amb el podcast Portades de discos creades per artistes, Pilar ens proposa un recorregut musical per descobrir com la música ha servit d’inspiració per a molts artistes a l’hora de crear les imatges de les portades dels discos.
http://ib3musica.com/index.php/pod/pgm-pilar-rubi

Joan Trias ens comparteix a Els directes d’I3M els millors tracks de les propostes musicals que la ràdio pública ha enregistrat en directe. El darrer podcast publicat és un viatge musical dels Premis de la Música Balear, però també podeu gaudir del resum de la primera temporada dels Entusiastes en Concert.

http://ib3musica.com/index.php/pod/pgm-els-directes