ESPORTS
Programació especial del play-off d’ascens a Primera Divisió del RCD Mallorca

Diumenge a les 22.45h

El RCD Mallorca viu aquests dies uns dels moments més intensos dels darrers anys. Es juga l’ascens de nou a Primera Divisió contra el RCD Deportivo de La Corunya. IB3 com a mitjà públic de comunicació de les Illes Balears donarà cobertura en aquest esdeveniment, oferint una programació especial tant a televisió com a ràdio.

El diumenge IB3 Ràdio també oferirà el partit entre el RCD Mallorca i el RCD Deportivo de la Coruña, no obstant, abans també es podrà gaudir del partit d’anada del play-off d’ascens a Segona Divisió A de l’Atlètic Baleares que s’enfronta al Club Deportivo Mirandés a Burgos. La retransmissió d’aquest partit començarà a les 18.30 h.

En paral·lel, el programa Esports 3-En joc emetrà una prèvia de partit entre el RCD Mallorca i el RCD Deportivo, i a les 21h, començarà la retransmissió del partit  des de l’estadi de Son Moix.

A IB3 Televisió, a les 22.45 h començarà un programa especial amb l’anàlisi de tot el que hagi succeït en el partit de tornada i amb el testimoni dels principals protagonistes. El programa serà en directe i des de Son Moix.