IB3+participa+en+la+primera+edici%C3%B3+del+Menorca+Doc+Fest

EPRTVIB informa

IB3 participa en la primera edició del Menorca Doc Fest

El festival vols ser una mostra de cinema i fotografia documental.

El documental d’IB3 ‘Terres de fang’ inaugura dijous 31 d’octubre el Menorca Docs Festival, una mostra de cinema i fotografia documental nascuda per promocionar la feina de periodistes i documentalistes.

També es projectarà ‘Ciutat dels morts’, un documental coproduït per IB3 i Mosaic Produccions, que tracta el tema de la mort a través de les vivències dels treballadors del cementeri de Palma.

Per altra banda, el programa documental d’IB3, Zoom, estarà present amb una conferència del seu director, Jaume Perelló, que sota el títol ‘Miram el món des de Balears’ explicarà la filosofia que motiva el programa.

També s’emetrà en el transcurs del festival el documental ‘Kyoko‘ de Joan Bover i Marcos Cabota. Una coproducció d’IB3 que s’endinsa en la detenció a Palma de John Lennon i Yoko Ono l’any 1971 acusats de segrestar la seva filla, Kyoko, que vivia amb el seu primer marit Anthony Cox a Manacor.

El Festival, organitzat per Es Far Cultural, vol ser una mostra de cinema documental i fotoperiodisme a Menorca i a les illes Balears. L’associació ha decidit englobar els diferents projectes en què estaven treballant en un de sol, amb la intenció “que sigui una referència en el cinema i la fotografia documental.”

El festival es tancarà amb l’estrena del documental “Traginada, l’esclat d’un poble”, de Magda Timoner, que l’Arxiu d’Imatge i So li encarregà per retre homenatge a un dels grups emblemàtics de Menorca als anys 70.