IB3+preestrena+la+s%C3%A8rie+%E2%80%9CPep%E2%80%9D+a+Montu%C3%AFri%2C+dilluns+13+de+gener

Dilluns a les 19.30h

IB3 preestrena la sèrie “Pep” a Montuïri, dilluns 13 de gener

IB3 preestrenarà dilluns 13 de gener la seva nova aposta de ficció, la sèrie “Pep”. Ho farà a Montuïri, municipi que és l’escenari principal de la sèrie i també un protagonista més de la ficció.

L’acte es durà a terme al pavelló cobert es Revolt a les 19.30 hores i hi assistiran els autors i actors protagonistes de la sèrie, entre ells Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Carles Molinet i Caterina Adrover. L’entrada és lliure i els assistents podran gaudir de la projecció del primer capítol de la sèrie que s’estrenarà a IB3 Televisió el pròxim 20 de gener.

“Pep” és una sèrie d’IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd, que ens acostarà a la vida de la família Alcover i de com afronta Pep (Toni Gomila) la notícia que el seu pare té un deteriorament cognitiu lleu, l’avantsala de l’Alzheimer.

Nous programes

“Pep” no serà l’única estrena a la graella d’IB3 Televisió d’aquesta temporada. L’acompanyaran els programes Téntol (26 gener), Fusions (27 gener) i Arrels. “Téntol” és un programa d’entreteniment i divulgació sobre el patrimoni lingüístic de les Balears que fa especial èmfasi en la genuïnitat i origen etimològic de paraules i expressions recollides arreu de les Illes. Serà presentat per la periodista Margalida Mateu i amb la col·laboració d’Adrià Martí i Jorra Santiago.

A “Fusions” el cuiner Tomeu Caldentey afrontarà un gran repte culinari, fusionar dues receptes que no tenen res a veure i que en principi semblen impossibles de mesclar. El programa “Arrels”, per la seva banda, serà conduït per la periodista Mar Puigserver i l’actor Miquel Àngel Torrens i s’hi analitzarà l’arbre genealògic de personatges rellevants de les Illes Balears.

A més d’aquestes estrenes, el 25 de gener arribarà la nova temporada dels programes Passejades (13.30 h) i Ben trobat (16 h).