IB3+R%C3%A0dio+celebra+el+segon+debat+dimecres+a+les+21.00+hores

IB3 Ràdio informa

IB3 Ràdio celebra el segon debat dimecres a les 21.00 hores

IB3 celebra dos debats amb els candidats per les Illes Balears al Congrés dels Diputats en les eleccions generals que es duran a terme el proper 23 de juliol. El segon tendrà lloc als estudis d’Ib3 Ràdio dimecres dia 12 de juliol a les 21.00 hores. Consta de quatre blocs temàtics i d’un darrer minut d’intervenció pels cap de llista del PSIB, PP, Sumar Més i Vox.

Els caps de llista del PP, José Vicente Marí Bossó, del PSIB-PSOE, Francina Armengol, el número u de Sumar Més, Vicenç Vidal, i el candidat de Vox, Jorge Campos, es donen cita en un debat que tindrà lloc als estudis d’IB3 Ràdio i que estarà moderat per la periodista Araceli Bosch. Els quatre convidats podran debatre i explicar les seves propostes en un debat que tindrà una hora de durada i que comptarà amb quatre blocs temàtics i un últim minut perquè demanin el vot.

IB3 Televisió

IB3 Televisió celebra aquest diumenge, dia 9 de juliol,  a les 21.40 hores, després de l’informatiu vespre, el debat dels candidats per les Illes Balears al Congrés dels Diputats en les eleccions generals que es duran a terme el proper 23 de juliol.