%3A+IB3+R%C3%A0dio+celebra+Sant+Joan+al+carrer

IB3 Ràdio informa

: IB3 Ràdio celebra Sant Joan al carrer

A partir d’avui dilluns i durant tota la setmana, IB3 Menorca treu la ràdio al carrer per celebrar les festes de Sant Joan a Ciutadella amb els oients.

El programa Al Dia Menorca s’emetrà cada migdia a les 12h, en directe des de la plaça Nova, on tindrem als micròfons tots els protagonistes de la festa. Així també, tindrem els cantants que han compost els temes santjoaners més coneguts per a tots.

Avui dilluns, Pere Bagur i Jordi Codina entrevistaran s’Homo des Be i els caixers pagesos i farem  tertúlia amb els periodistes que ens contaran la festa. El to musical del dia i en directe serà a càrrec de Mari  Àngels Gornès.

Dimarts tindrem tertúlia de pagesos amb el caixer casat de protagonista. A més, escoltarem què en pensen els fillets del consell infantil de Ciutadella i el grup Cala Joia. Dimecres tindrem l’entrevista amb el caixer fadrí i el caixer capellà, obrirem el debat amb els voluntaris i l’actuació en directe de Leonmanso.

A la vigília de la festa de dijous, passaran pel set d’IB3, el flabioler, el regidor de festes i el debat amb els caixers senyors. La música serà a càrrec de Bep Marquès.

Arribat divendres 23 i en emissió regional, l’espai conduït per Pere Bagur comptarà, les dues hores prèvies al Primer Toc, amb la batlessa, el caixer senyor, el cap de Policia, l’autor de les carotes, l’historiador Joan Pons Alzina i l’antropòleg Jaume Mascaró. El programa especial durarà fins a les 14h, quan sonarà el Primer Toc. Així també, el programa Nura serà emès en directe des de la plaça Nova de Ciutadella per analitzar, de la mà de Carles Marquès, l’ingent patrimoni cultural de les festes de Menorca que donarà pas a l’Informatiu d’IB3 Menorca en directe amb Àxel Camarasa.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #SantJoanIB3.

A la pàgina web IB3.org hi podeu escoltar la programació en directe i també a la nostra secció “A la carta”.