IB3+R%C3%A0dio+emet+una+programaci%C3%B3+especial+amb+motiu+del+Dia+de+la+Dona

IB3 Ràdio informa

IB3 Ràdio emet una programació especial amb motiu del Dia de la Dona

Des de les 9 del matí fins a les 22 hores els programes de la ràdio pública començaran amb una dada objectiva que exemplifica la desigualtat entre homes i dones en diversos àmbits: laboral,  política, tasques de la llar i cura de la família, violència masclista, cultura, etc.

Tota la música que soni dia 8 de març a IB3 Ràdio serà interpretada per dones i amb missatges relacionats amb la igualtat, les reivindicacions i la denúncia en clau de gènere.

Els programes de la ràdio pública abordaran el Dia de la Dona des de diferents àmbits amb nombrosos experts i testimonis:

A ‘Al dia’, a partir de les 9:00 h, es posa sobre la taula el tema de la desigualtat laboral, amb convidades de professions masculinitzades i feminitzades com un dels temes principals del magazín d’IB3 Ràdio.

L’horabaixa, a partir de les 15:00 h, ‘Téntol’ parlarà de la igualtat i els estereotips entre els més petits, els adolescents i els joves. A les 18:00, les dones que es dediquen a la cultura seran les protagonistes d’aquest capítol d’’Entusiastes’.

Finalment, tancarem aquesta jornada obrint el vespre amb ‘Entre Avui i Demà’, on s’analitzarà l’escletxa digital de gènere i les addiccions. Tanca aquesta jornada de reivindicació ‘Diorama’ amb la pregunta: quin lloc ocupa la dona a la música?