TEMPORADA+D%26apos%3BESTIU%3A+IB3+R%C3%A0dio+emetr%C3%A0+una+programaci%C3%B3+especial+durant+l%E2%80%99agost+amb+tota+l%E2%80%99actualitat+de+les+Illes+i+el+millor+entreteniment

IB3 Ràdio informa

TEMPORADA D’ESTIU: IB3 Ràdio emetrà una programació especial durant l’agost amb tota l’actualitat de les Illes i el millor entreteniment

Per a molts l’agost és sinònim de vacances, però IB3 Ràdio no atura. Vos acompanyarà durant tot el mes amb una programació especial, que mantindrà d’aquesta manera el seu compromís d’informar i entretenir.

Entre les principals novetats d’aquesta graella especial destaca el programa ‘La Gran vida’, que de dilluns a divendres serà protagonista a les ones de la ràdio pública balear en un doble format. De 9 a 13 hores serà conduït per la periodista Mònica Borràs, i de 15 h a 17 h, per Margalida Mateu i Joan Farrés.

El magazín ‘El Replà d’estiu’ n’agafarà el relleu, i fins a les 19 h Araceli Bosch i David Oliver parlaran de l’actualitat social i cultural de les Balears des d’un punt de vista diferent. A les 20 h serà el torn de ‘Carta Blanca’, un espai d’autor i amb temàtiques especials i lliures, en què diversos professionals mostraran la seva visió sobre molts àmbits de la vida. Els podcasts també tendran el seu espai i, a partir de les 21 hores, es podran escoltar una selecció dels millors podcasts d’IB3 Música.

Els matins dels caps de setmana d’IB3 Ràdio seran per l’‘Equip de guàrdia’ (9 a 14 h), amb Pep Diaz al capdavant, i els capvespres per ‘Òrbita 3’ (14,30 a 21 h) amb Tito Fuster.

El compromís de la ràdio pública balear amb la informació no defalleix i es mantenen els informatius d”IB3 Notícies’, en els quals es traslladaran l’actualitat de les Balears.

 

Temporada de tardor

Al setembre s’estrenarà la temporada de tardor, graella ja enllestida i de la qual ja s’avança que hi haurà un nou programa de ciència, que conduirà la periodista eivissenca Cristina Amanda Tur, especialitzada en la matèria, que s’emetrà els dissabtes de 12 a 14 h. S’estrenarà el pròxim 18 de setembre.

‘Al Dia‘ començarà també una nova etapa, serà dirigit i presentat per la periodista mallorquina Maria Ferrer. Magazín amb nous reptes, que es marca descentralitzar la informació i compartir espais i problemàtiques que són comuns a totes les Balears.

També es fa públic l’estrena del primer podcast de ficció amb el qual IB3 Ràdio encetarà una temporada en què aquest format entra a formar part de la graella de continguts de la cadena, amb la generació de material de ficció, actualitat o cultura específicament concebuda per al seu consum en línia.