IB3+r%C3%A0dio+esdev%C3%A9+refer%C3%A8ncia+dels+horabaixes+a+Balears%2C+segons+el+darrer+Estudi+General+de+Mitjans

IB3 Ràdio informa

IB3 ràdio esdevé referència dels horabaixes a Balears, segons el darrer Estudi General de Mitjans

El programa Téntol arranca l’horabaixa com el segon magazine més escoltat de la ràdio a Balears, per davant d’Onda Cero, la Cope i Catalunya Ràdio.

La Ràdio pública destaca com l’emissora generalista amb l’audiència més jove a les Illes en comparació amb tota la resta d’emissores.

IB3 Ràdio esdevé referència dels horabaixes a Balears, segons el darrer Estudi General de Mitjans. L’emissora pública es consolida a la franja d’horabaixa amb l’espai Téntol, que es converteix en el segon programa més escoltat de Balears a partir de les 15h, per davant d’Onda Cero, Cope i Catalunya Ràdio. L’espai, presentat per Margalida Mateu, Adrià Martí, i amb Xisco Nadal i Joan Farrés a l’equip, s’ha convertit en la seva primera temporada en principal exponent en participació i interacció amb els oients. L’èxit de Téntol combina entreteniment, humor, cultura i també passa per una estratègia d’expansió dels continguts a través de les xarxes socials.

Precisament, la Ràdio Pública destaca com a preferent entre els segments d’audiència dels més joves, amb molta diferència respecte als seus competidors. En ple debat sobre el consum de ràdio tradicional entre les noves generacions, IB3 se situa com l’emissora amb l’audiència més jove de Balears, amb una mitjana de 43 anys, 11 anys manco que les ràdios estatals SER, Onda Cero i Cope.

IB3 Ràdio manté el compromís amb el servei públic, la qualitat i la pluralitat. Aquesta combinació atreu 19 mil oients cada dia.