FORA D’HORA
Les xarxes socials a IB3 Ràdio

Divendres a les 21h

Aquest divendres, 28 de juny, IB3 Ràdio estrena un nou programa dedicat al món digital i a les xarxes socials. ‘Fora d’hora‘ s’emet cada divendres a les 9 del vespre.

L’espai radiofònic està conduït per Julià Frau amb les segones veus de Nuria Sosa i Marco Antonio Otero. El programa reuneix persones que són populars a les xarxes socials amb altres que són conegudes per la seva feina als mitjans de comunicació. Constarà d’una entrevista, una tertúlia molt animada i moltes sorpreses més. El grup Emboirats i un representant sorpresa del programa d’IB3 Televisió ‘Jo en sé més que tu‘ són els primers convidats del programa.

A ‘Fora d’hora’, el públic també és protagonista. Per això us convidam a interactuar amb nosaltres al Twitter @FdhIB3 o amb l’etiqueta #FdhIB3. D’altra banda, els estudis d’IB3 Ràdio estàn oberts a tothom que vulgui escoltar el programa en directe.

A la pàgina web IB3.org es pot seguir aquest programa en directe. També els podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

Podeu recuperar el programa #ALaCarta aquí: https://www.youtube.com/watch?v=hVCdW6vBMMo&t=180s

Fora d’hora