IB3 Ràdio estrena “Històries del barri”, segon capítol de la minisèrie documental “Sa Porta” 

IB3 Ràdio informa

El segon capítol del serial sobre la història de la Porta de Sant Antoni, a Palma, ja es pot trobar a les diferents plataformes de podcast.  

Després de l’èxit del primer capítol, estrenat el passat dimecres i que ha aconseguit centenars de reproduccions a les diferents plataformes de descàrrega de podcast, IB3 Ràdio estrena avui el segon capítol de la minisèrie documental “Sa Porta”, que dirigeix Joan Cabot i produeix Bàrbara Ferrer, i que s’emet dins l’espai Carta Blanca. El capítol es pot escoltar des d’avui mateix a través d’aquests enllaços:

https://ib3.org/carta-blanca-2

https://anchor.fm/ib3—carta-blanca

Aquest segon capítol, amb el títol “Històries del barri”, aprofundeix en les històries personals dels veïnats del barri per crear un retrat en profunditat sobre les desigualtats sobre les quals s’ha construït l’entorn actual de la Porta de Sant Antoni. Amb “Sa Porta”, Joan Cabot proposa una anàlisi social, econòmica i urbanística a través del treball de camp fet des de novembre que han permès recollir experiències i reflexions de residents, treballadors socials, comerciants, restauradors, drogodependents i prostitutes. El segon capítol, estrenat avui a través de diferents plataformes online, s’emetrà aquest diumenge, dia 18, a la sintonia d’IB3 Ràdio a partir de le 21h dins l’espai “Carta Blanca”.