IB3+R%C3%A0dio+estrena+quatre+nous+programes+durant+el+mes+de+gener

IB3 Ràdio informa

IB3 Ràdio estrena quatre nous programes durant el mes de gener

Quatre nous programes s’incorporen al gener a la graella d’IB3 Ràdio amb l’objectiu d’ampliar l’oferta radiofònica el seu públic objectiu. Un concurs, dos programes d’humor, i un d’entrevistes són les apostes de la ràdio pública balear per aquesta temporada.

‘Ens deim coses’ és una frase tòpica, però també és el títol d’un dels nous programes d’IB3. Es tracta d’un programa d’entrevistes nocturn d’humor, dinàmic i fresc que estarà en antena els dimecres a les 22 h. El presentaran un equip de joves periodistes: Joan Guasp, Aitor Pérez i Guillem Casals, i no hi faltarà el teatre radiofònic, la improvisació i les consultes al carrer.

La segona aposta d’humor d’aquesta nova temporada és ‘Això era i no era’, un programa divulgatiu sobre el patrimoni cultural de les Illes Balears, on hi haurà personatges reals i ficticis. Rody Polonyi és el seu conductor i se centrarà en el passat, el present i el futur d’un tema concret però en clau d’humor. Cada dilluns a les 20h.

‘Téntol’ és un concurs que té com a objectiu donar a conèixer millor el patrimoni lingüístic de les Illes Balears. Presentat per Margalida Mateu i Adrià Martí, estarà relacionat amb el programa (amb el mateix nom) que s’estrenarà també durant el mes de gener a IB3 Televisió. El podreu escoltar els dimarts a les 18 h. El programa és en col·laboració en Fundació Mallorca Literària.

Toni Traveria és el presentador de ‘Societat Anònima’, el nou programa d’entrevistes d’IB3 Ràdio. Cada programa comptarà amb dos protagonistes amb històries inspiradores, encoratjadores i peculiars que, tot i que l’audiència els coneixerà per separat, compartiran una tertúlia vinculada a un tema en comú. Els dissabtes a les 15 h.