IB3+R%C3%A0dio+estrena+un+nou+canal+musical+exclusivament+online

IB3 Ràdio informa

IB3 Ràdio estrena un nou canal musical exclusivament online

IB3 Ràdio estrena avui un nou canal musical exclusivament online que oferirà 24 hores ininterrompudes de música de qualitat en stream (el 50% de la qual serà creat a les Balears) i també continguts propis en forma de podcasts fets per algunes de les veus de més pes de l’univers de les cançons illenques. IB3 Música, la nova aposta musical d’IB3, es podrà consultar a ib3musica.com i pretén ser un nou punt de confluència per a tots aquells qui cerquin conèixer en profunditat el món musical que surti de les Illes Balears i també del que hi arriba.

Tot i ser una adreça ja existent, Ib3musica.com, fins ara just era un espai on recuperar aquells continguts musicals que formaven part de les emissions regulars d’IB3 ràdio i televisió. Ara, es reconverteix en un canal exclusivament online amb la música i totes les seves vessants com a leit motiv.

Noemí Garcies, Celestí Oliver, Joan Cabot, Tomeu Canyelles, Ferran Pereyra, Pere Estelrich, Pilar Rubí, Albert Petit, Tito Fuster i Joan Trias seran els qui dibuixin un recorregut sonor per l’avantguarda, el pop, el rock, el garatge, la clàssica, el folk, el feminisme sonor, l’art visual de la música, la memorabilia i els directes, a través de la manera digital de fer ràdio.

Això juntament amb recomanacions de discos, especials creats de forma més puntual i part de l’arxiu sonor musical que ha passat per la fm, formaran el gruix d’ib3musica.com.

El projecte està capitanejat pel coordinador musical d’IB3 Ràdio, Joan Trias, i compta amb el suport tècnic del coordinador web d’IB3, Juanjo Trias.

Amb el llançament del nou canal musical online IB3 vol reforçar el seu paper com altaveu de l’àmbit cultural illenc, tasca que ja desenvolupa amb força amb diferents programes tant a IB3 Televisió com a IB3 Ràdio.