IB3+R%C3%A0dio+estrena+una+nova+versi%C3%B3+del+programa+%E2%80%98Esports+3%3A+en+Joc%E2%80%99

IB3 Ràdio informa

IB3 Ràdio estrena una nova versió del programa ‘Esports 3: en Joc’

El periodista Toni Terrades es posa al capdavant de l’espai de retransmissions esportives de la ràdio pública. Exjugadors com Pep Lluís Martí, Iván Ramis o Víctor Casadesús s’incorporen a l’equip de comentaristes.

Aquest dissabte 13 de gener, IB3 Ràdio estrena una nova versió del programa ‘Esports 3: En Joc’, el programa de retransmissions esportives d’IB3 Ràdio. Es tracta d’un programa on els partits dels principals equips de les nostres illes hi tenen especial importància. A partir d’aquest dissabte 13 de gener, coincidint amb la segona volta del campionat i l’estrena del nou Son Moix, ampliam i renovam l’equip que durà a terme la retransmissió dels partits del RCD Mallorca i aquells que puguin ser d’interès durant el dia.

A partir d’ara, el programa el presentarà l’editor i presentador d’esports Toni Terrades, un dels rostres més reconeguts de la televisió pública. Al seu costat, tendrà la veu de la periodista Marta Sanpas, qui farà de segona veu i de co-presentadora. Juan Gabriel Bauzá s’encarregarà de l’animació del programa i Miquel Verger, coordinador de la redacció d’esports d’IB3 Televisió, dirigirà tot l’equip humà i tècnic. A la producció hi haurà els periodistes José Sellés i Toni Tenerife.

El pilar fonamental del programa serà la retransmissió del RCD Mallorca, la narració de la qual anirà a càrrec de Toni Fuster, la inconfusible veu del Mallorca a la ràdio pública. L’espai recupera la presència de Miquel Àngel Tous, com a peu de camp. A més, es comptarà amb la resta de redactors tant de la ràdio com de la televisió per aquells partits o esdeveniments que puguin ser d’interès pel programa, com ara Gabriel Forteza o Magda Estelrich.

‘Esports 3: en Joc’ també renova el seu equip de comentaristes amb la incorporació de fitxatges de luxe, com l’exjugador i entrenador Pep Lluís Martí, els exfutbolistes Iván Ramis o Víctor Casadesús o el periodista mallorquí José Sanchís, narrador estrella de les retransmissions televisives.

El programa s’estrena a la graella aquest dissabte amb la narració dels partits del RCD Mallorca-Celta, de Primera Divisió, el Manzanares-Mallorca Palma Futsal de futbol sala i el duel Real Madrid B – UD Ibiza de Primera Federació. Set hores de ràdio en directe amb moltes veus, col·laboradors, noves seccions i tota la passió de l’esport amb els millors professionals de la radiotelevisió pública de les Illes Balears.