IB3+R%C3%A0dio+oferir%C3%A0+la+fase+d%E2%80%99ascens+dels+equips+de+f%C3%BAtbol+balear

IB3 Ràdio informa

IB3 Ràdio oferirà la fase d’ascens dels equips de fútbol balear

IB3 estarà al costat dels equips balears que aquest cap de setmana es disputen les fases d’ascens per pujar de categoria. IB3 Ràdio realitzarà una programació especial per tal oferir-vos les retransmissions dels diferents encontres. Així, tant el dissabte 18 de juliol com el diumenge 19 de juliol, a partir de les 20 hores, podreu seguir a IB3 Ràdio la sort dels diferents equips balears de la mà d’Esports 3 en Joc.

Fase d’ascens a Segona A

La fase d’ascens de Segona B a Segona A es disputarà a Màlaga. Hi participen els tres equips balears de la categoria: Atlètic Balears, Eivissa i Penya Esportiva.

El dissabte 18 començaran la seva participació en la fase d’ascens l’Eivissa i la Penya Esportiva. El rival dels de Pablo Alfaro serà el Cornellà. Els de Santa Eulària jugaran contra el Marbella. L’Eivissa jugarà a les 20 hores mentre que la Penya Esportiva ho farà a les 22 hores.

L’Atlètic Balears, campió del Grup I, només haurà de guanyar un partit per aconseguir pujar a Segona A. Si perd, tendrà una nova oportunitat. L’equip s’enfronta al Cartagena, campió del Grup III, el diumenge 19 de juliol a les 22 hores.

El play-off d’ascens es disputa aquesta temporada sense públic i a partit únic.

Fase d’ascens a Segona B

Els quatre millors equips del grup XIII de Tercera Divisió jugaran al Camp Municipal de Santanyí el play-off exprés per pujar a Segona Divisió B.

La primera semifinal la jugaran el Felanitx i el Poblense. Serà el dissabte 18 de juliol a les 21 hores. La segona semifinal la jugaran el Mallorca B i l’Eivissa Illes Pitiüses. Serà el diumenge 19 de juliol a les 21 h. Els guanyadors jugaran la final el dissabte 25 de juliol, partit que serà retransmès per IB3 Televisió.