IB3+R%C3%A0dio+se+suma+a+la+celebraci%C3%B3+dels+50+anys+de+la+Fundaci%C3%B3+Vicen%C3%A7+Ferrer+amb+una+programaci%C3%B3+especial

Dilluns a les 18h

IB3 Ràdio se suma a la celebració dels 50 anys de la Fundació Vicenç Ferrer amb una programació especial

Dilluns 9 de setembre, IB3 Ràdio farà una programació especial per celebrar els 50 anys de la Fundació Vicenç Ferrer a la Índia.  Amb aquest motiu, s’instal·larà un set a la 4ª planta d’El Corte Inglés d’Avingudes. Des d’allà s’emetrà des de  les 11h a les 17.30h la programació en directe dels programes: Al Dia, Esports 3, Múltiplex i Els Entusiastes.

 Aquesta programació especial és un reconeixement a tots els col·laboradors i col·laboradores de les Balears pel seu compromís continuat. Perquè aquest mig segle de treball a favor la igualtat no hauria estat possible sense la seva ajuda.

‘Al Dia’ tendrà com a convidats, entre d’altres, a Isabel Pizá, la delegada de la Fundació Vicenç Ferrer (FVF) a les Illes Balears i Moncho Ferrer, director de Programes FVF a l’Índia. També parlaran amb Mariano Mayol, artista de la iniciativa que enllaça art i cooperació a “Mata Ombres”.

Al programa Esports 3, Marian Moratinos i Xiscu Mercadal explicaran la seva experiència  al Campus d’Esports de la Fundació, la construcció del qual va finançar Rafel Nadal. Mercadal va dirigir l’escola de tennis “Rafa Nadal” del Campus d’Esports d’Anantapur, iniciativa que ha rebut el Premi ‘Esport i Desenvolupament’ per part del Govern Indi.

A ‘Múltiplex’ s’entrevistarà a Antoni Torres, comissari d’art de “Mata Ombres” i a alguns dels artistes que hi participen com Gabriela Seguí, Beatriz Polo i Cristina Torbellina. També xerraran amb  voluntaris i col·laboradors per conèixer la seva experiència personal.

La programació especial acabarà amb ‘Els Entusiastes’, que tendrà com a convidada Antònia Torres, ajudant del Comissari d’Art “Mata Ombres”.