IB3+R%C3%A0dio+tanca+la+temporada+amb+el+seu+m%C3%A0xim+hist%C3%B2ric+d%E2%80%99audi%C3%A8ncia+amb+35.000+oients

IB3 Ràdio informa

IB3 Ràdio tanca la temporada amb el seu màxim històric d’audiència amb 35.000 oients

IB3 Ràdio tanca la temporada radiofònica aconseguint el seu millor resultat d’audiència. Segons l’Estudi General de Mitjans (EGM), IB3 Ràdio obté 35.000 oients diaris de dilluns a divendres en una temporada completa. El darrer EGM ha atorgat a IB3 Ràdio 22.000 oients de mitjana de dilluns a divendres.

La ràdio pública de les Illes Balears es manté com l’emissora pública més escoltada a les nostres illes i com la quarta cadena generalista, només just per darrere les tres grans cadenes nacionals, Cadena Ser, Cope i Onda Cero.

IB3 continua conquerint a un públic cada vegada més jove. Segons les dades del darrer Estudi General de Mitjans, IB3 Ràdio és la cadena generalista amb una mitjana d’edat més jove a les Illes Balears amb 46,7 anys de mitjana.

L’Estudi General de Mitjans destaca els grans resultats d’audiència dels matins, el prime time de la ràdio. L’Informatiu Matí es consolida com el referent absolut de la informació a les nostres illes amb 19.000 oients de mitjana de dilluns a divendres. El programa Al Dia, presentat per Marta Garau i Jaume Noguera, millora les seves dades d’audiència respecte al darrer EGM i assoleix els 9.000 oients diaris de mitjana.

Pel que fa als caps de setmana, el darrer Estudi General de Mitjans també mostra la fortalesa del magazine La Gran Vida, que amb Anna de la Salud al capdavant obté 8.000 oients de mitjana els dissabtes i els diumenges. Per la seva banda, el programa No Venim amb Manual, dedicat a nins, adolescents i pares marca el seu màxim històric amb 25.000 oients de mitjana.

IB3 vol donar les gràcies a la seva audiència per la seva fidelitat i seguiment.