IB3+refor%C3%A7a+la+seva+estructura+amb+nous+nomenaments+a+Informatius+i+Esports

EPRTVIB informa

IB3 reforça la seva estructura amb nous nomenaments a Informatius i Esports

IB3 reforça la seva estructura amb nous nomenaments a Informatius i Esports

Silvia Pol ha estat designada nova directora de Continguts d’Informatius d’IB3 i Marc Pons, nou director d’Esports

El director general de l’EPRTVIB, Albert Salas, ha signat dos nous nomenaments en l’organigrama directiu de l’àrea dels serveis informatius. Silvia Pol ha estat designada nova directora de Continguts d’Informatius d’IB3 Televisió, Ràdio i Web. Graduada en Comunicació per la Universitat Internacional de La Rioja (2014), Pol ha estat als darrers anys corresponsal a la delegació de Catalunya del Grup Atresmedia, primer a La Sexta i, posteriorment, a Antena 3, a l’informatiu líder d’audiència a escala estatal. Una tasca que ha compaginat amb la presentació d’esdeveniments del Grup Planeta. Anteriorment, havia dirigit i presentat els informatius de la cadena privada Fibwi TV.

Per la seva banda, el director general de l’Ens també ha signat el nomenament de Marc Pons com a nou director d’Esports d’IB3. Marc Pons és llicenciat en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid (2012) i té una ampla experiència en el sector audiovisual esportiu. Actualment, era cap de Redacció i director de Documentals a l’agència Tech Brands Stories, amb continguts a plataformes com Movistar+, Netflix o Amazon Prime, entre altres. És autor de documentals com ‘Los anillos de Pau’ (Movistar+) o la sèrie documental ‘El Día Menos Pensado’, sobre l’equip ciclista Movistar Team. Anteriorment, havia estat redactor, editor i presentador a diferents espais esportius de Movistar+.

Els dos nomenaments han sorgit d’un procés de selecció administratiu amb procediment de lliure designació i ja han estat publicats al BOIB de la comunitat autònoma. Els dos prendran possessió dels seus càrrecs el 4 de març de 2024.