IB3 retransmetrà els jaleos de tots els pobles de Menorca, per streaming!

Diumenge a les 13.00

22/07/2018 13.00

Aquest diumenge 22 de juliol, el jaleo de les Festes de Sant Antoni, des de Fornells, a partir de les 13 h

L’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, IB3, retransmetrà, a partir d’aquest diumenge, a través de la seva pàgina web de directes, els jaleos de les festes patronals de tots els pobles de Menorca.

L’èxit de les retransmissions en streaming de les festes de Sant Joan de Ciutadella, que han tingut impacte a tot el món, ha empès IB3 a intentar donar cobertura també a les festes amb cavalls que són presents durant l’estiu a la resta de municipis de l’illa.

Gràcies a la implicació de la productora Gleamisland i de tots els ajuntaments, ha programat un seguit de retransmissions en directe que aproparan les festes a tot el món a través d’Internet. Les podreu seguir a la pàgina web de directes i al canal de Youtube d’IB3.

La primera cita serà aquest diumenge a les 13 hores. Des de la plaça de s’Algaret, vora la mar, viurem la bauxa del jaleo de Sant Antoni que tanca les festes de Fornells.

Seguirem dimecres que ve, dia 25, amb el jaleo de les festes de Sant Jaume as Castell. Diumenge 29 serem as Migjorn Gran, dia 12 d’agost a Alaior, dia 24 a Ferreries i el 26 d’agost, a Sant Lluís.

El setembre, ja a través d’IB3 Televisió, serem a Maó per retransmetre tota l’emoció del pregó i el jaleo de les festes de Gràcia.

També ens podeu fer arribar les vostres fotografies i missatges amb l’etiqueta #JaleosMenorcaIB3.