IB3 retransmetrà per primera vegada a televisió els jaleos de tots els pobles de Menorca

IB3 retransmetrà els jaleos de les festes patronals de tots els pobles de Menorca. Es podran seguir en ‘streaming’ a través del web d’IB3, com ja es va fer l’any passat, i per primera vegada s’emetran també a IB3 Televisió de 12.30 a 14h.

Aquesta extensa cobertura respon a l’alt interès que despertaren l’any passat els ‘streamings’ dels jaleos, que foren seguits per més de 20.000 persones, i a la vocació de servei públic d’IB3. Amb les retransmissions s’apropa la festa als menorquins i seguidors de les seves tradicions que es troben residint a diferents parts del món.

El jaleo des Mercadal encetarà les retransmissions aquest diumenge 21 de juliol a les 12.30 hores i el seguiran 7 més: dia 25 amb el jaleo de les festes de Sant Jaume a Es Castell, 28 a  Fornells, 4 Es Migjorn Gran, 11 a Alaior, 18 a Sant Climent , 24 a Ferreries i 25 d’agost a Sant Lluís.

Les diferents retransmissions seran conduïdes pel periodista Bep Joan Casasnovas i pel delegat d’IB3 a Menorca, David Marquès i produïdes per l’empresa menorquina Gleamisland, una mostra de l’aposta ferma d’IB3  per fomentar la indústria audiovisual balear.

Aquestes retransmissions prenen el relleu a la cobertura de les festes de Sant Joan de Ciutadella que fou un èxit. De fet, els jocs des Pla aplegaren 127.000 espectadors a IB3 Televisió i els ciutadans disposaren de n 8 streamings que pogueren seguir per YouTube i 2 d’ells també per Facebook i Twitter.

I aquí no acabarà la cobertura. Al setembre Maó serà la protagonista i IB3 hi serà per retransmetre el pregó i el jaleo de les festes de Gràcia.

 

Foto: Menorca