IB3+s%26apos%3Bemetr%C3%A0+nom%C3%A9s+en+alta+definici%C3%B3+a+partir+de+dia+12+de+febrer

EPRTVIB informa

IB3 s’emetrà només en alta definició a partir de dia 12 de febrer

A tot l’Estat les emissions SD desapareixeran dia 14

IB3 desconnectarà el canal SD la matinada de diumenge a dilluns, i les emissions es concentraran en el canal IB3HD

Més bona qualitat d’imatge, de so, i una experiència audiovisual òptima i més completa

 

A partir d’aquest pròxim 12 de febrer, en concret la matinada de diumenge a dilluns, IB3 culmina el trànsit a la TDT en alta definició amb l’eliminació del canal SD de les emissions regulars. L’apagada de les emissions en SD (les sigles de definició estàndard en anglès) es culminarà a tot Espanya dia 14 de febrer i per a totes les televisions, tant autonòmiques com generalistes, i suposa fer la passa definitiva per acabar de modernitzar l’experiència audiovisual amb una millora de la qualitat de la imatge i el so.

A IB3 el procés es consolida la mitjanit d’aquest diumenge, moment a partir del qual desapareixerà el canal IB3SD dels televisors i les emissions regulars es concentraran en el canal IB3HD, que permetrà gaudir d’una experiència televisiva més completa.

La televisió actual és en alta definició i, per això, a partir de dia 14 tots els canals de la TDT de totes les cadenes del país seran retransmesos només en alta definició, la qual cosa significarà:

• Més qualitat d’imatge
• Més qualitat de so
• Experiència televisiva d’altura

IB3 convida tots els espectadors que no ho hagin fet encara a passar a IB3HD. Per fer-ho possible, hauran d’anar a l’àrea d’ajustaments del televisor, seleccionar el canal IB3HD i ordenar-lo al comandament en el número 3. En cas que no ho puguin fer, hauran de comprovar que el seu aparell de televisió és compatible amb l’emissió HD. És possible que algun aparell de televisió antic no suporti la tecnologia HD; en aquest cas, els espectadors poden contactar amb el fabricant o entrar al web www.televisiondigital.es per resoldre els dubtes.