%3A+IB3+ser%C3%A0+mitj%C3%A0+oficial+de+l%E2%80%99Atl%C3%A0ntida+Film+Fest+per+tercer+any+consecutiu

EPRTVIB informa

: IB3 serà mitjà oficial de l’Atlàntida Film Fest per tercer any consecutiu

La participació del mitjà autonòmic balear inclou ‘La nit de l’Atlàntida’ a L’Hora D, el Premi IB3 i la participació en el documental “Samatha Hudson”

En el marc de l’Atlàntida Film Fest, el festival de cinema que se celebrarà a Palma del dilluns 25 de juny al diumenge 1 de juliol, IB3 serà el mitjà oficial per tercer any consecutiu.

En l’edició d’enguany, la Radiotelevisió Pública de les Illles Balears atorgarà el Premi IB3 al millor pitching del Mallorca Talent Lab, el dijous 28 de juny.

Dilluns dia 2 de juliol serà la nit de l’Atlàntida a l’Hora D, amb la doble estrena en televisió dels documentals “Bonet, Villaronga, Mesquida” (que es va preestrenar al Cine Ciutat el passat mes de maig) i “Samatha Hudson” (en el qual IB3 ha participat).

Cal destacar que el documental “Samatha Hudson”, amb el qual IB3 ha col·laborat, serà un dels films balears més interessants que participen al festival, amb director i protagonista mallorquins. Un documental que podreu veure a Ses Voltes, dijous vespre a les 22 hores.

L’Atlàntida Film Fest té com objectiu presentar al públic les millors pel·lícules nacionals i internacionals, inèdites al nostre país (i alguna estrena mundial) i fer-ho d’una manera innovadora a través d’Internet. L’AFF suposa un important punt de trobada per a distribuïdors, productors i directors de màrqueting europeus durant set dies a llocs emblemàtics de Palma. El Festival presenta propostes de cinema, conferències i concerts que se celebraran a llocs emblemàtics de Palma, com el Museu de Mallorca, Ses Voltes, Es Baluard, Castell de Bellver, Cine Ciutat i l’antiga presó.

En teniu més informació a la pàgina web filmin.es/atlantida.