IB3+Televisi%C3%B3+emetr%C3%A0+4+curtmetratges+de+ficci%C3%B3+i+un+documental+que+competeixen+a+l%26apos%3BEvolution+International+Film+Festival

EPRTVIB informa

IB3 Televisió emetrà 4 curtmetratges de ficció i un documental que competeixen a l’Evolution International Film Festival

IB3 col·labora enguany amb la 8ª edició de l’Evolution International Film Festival Mallorca amb l’emissió de 4 curtmetratges de ficció i un documental a IB3 Televisió i amb l’estrena al mateix festival de dues coproduccions d’IB3.

El pròxim 29 d’octubre, dia de la cloenda del festival, IB3 Televisió estrenarà, a les 23.30 hores i per primera vegada a televisió, 4 curtmetratges de ficció de la secció oficial a competició balear. Es tracta dels curts ‘Invaders’ de Marta Jiménez, ‘Playboys’ de Roxanne Paisan, ‘Europea’ de Bernardo Arzayus i ‘El niño de oro’ de Miguel Ángel Durán.

A més, dues coproduccions d’IB3 s’estrenaran en exclusiva a amb l’Evolution International Film Festival Mallorca: el curtmetratge ‘A-1606’ i el llargmetratge ‘Pullman’. ‘A-1606’ és un curtmetratge de ficció que conta la història de Paul, un faroner que veu la seva vida trontollar quan apareix una misteriosa dona. Està coproduït per Nova Produccions i IB3, dirigit per Ricard Peitx i protagonitzat per Bàrbara Nicolau (actriu de la sèrie d’IB3 ‘Treufoc’) i Jonathan D. Mellor. El curt es projectarà el dissabte 26 d’octubre a les 18.30 hores a la Sala 2 al Cineciutat.

‘Pullman’, per la seva banda, és una pel·lícula coproduïda per Singular i IB3 i dirigida per Toni Bestard que explora la cara menys coneguda del turisme de masses a través dels ulls innocents d’uns nins. Protagonitzarà la cloenda del festival. Serà el dimarts 29 d’octubre a les 19.30 hores en el Palau de Congressos de Palma.

Ciutat dels morts

La col·laboració d’IB3 amb el festival no acaba aquí, ja que també s’hi projectaran altres dues coproduccions d’IB3. Per una banda, ‘Ciutat dels morts’ una coproducció de Mosaic i IB3 sota la direcció de Miguel Eeek que s’estrena el diumenge 27 a les 17.30 h a la Sala 2 de Cineciutat i l’endemà, 28 d’octubre, a IB3 Televisió. I per l’altra, ‘La maleta de Madame Colette’, peça de Joan Bonet, amb la coproducció de La Perifèrica i IB3, estrenada a IB3 Televisió al març i que el dijous 24 d’octubre es podrà veure a les 17.30 h a la Sala 2 de Cineciutat.