Ja+pots+veure+el+primer+cap%C3%ADtol+de+la+nova+temporada+de+%26apos%3BPassejades%26apos%3B%2C+de+ruta+per+la+Comuna+de+Lloret

17 02 2023

Ja pots veure el primer capítol de la nova temporada de ‘Passejades’, de ruta per la Comuna de Lloret

El programa Passejades, de rutes curtes a peu per les Illes, estrena la sisena temporada aquest dissabte 18 de febrer a les 15.10 hores a IB3 Televisió. Noves rutes que s’endinsen per espais emblemàtics de les Illes Balears. En totes les passejades, na Maria i en Vicenç posaran en valor el camí, la natura i el patrimoni, entrevistant persones vinculades al territori que ajuden a llegir el paisatge com si fos un llibre obert.

El primer capítol va discorrer per Lloret de Vistalegre, al Pla de Mallorca, on en Vicenç i na Maria varen fer una ruta circular que els va permetre conèixer el Convent, el poble i sa Comuna.

Passejades Cap. 67 – Comuna de Lloret

Els següents capítols de la temporada transcorreran per espais emblemàtics de Mallorca, com ara el camí Vell de Lluc (Escorca-Selva), la Vall de Coanegra (Santa Maria), es Caló de Betlem (Artà) i el camí dels Presos de Coves Blanques (Pollença). A Formentera, recorreran l’antic camí de sa Pujada i travessaran l’illa de nord a sud de Sant Ferran de ses Roques fins a la platja de Migjorn. I a Menorca, recalaran en espais de bellesa salvatge com cala del Pilar i el cap de Favàritx.

Passejades s’emet dissabte a les 15.10 hores a IB3 Televisió. Podeu veure aquest programa a la plana web en directe i recuperar aquest contingut al servei a la carta. A xarxes socials, hi podeu interactuar amb l’etiqueta #PassejadesIB3.