IB3 Televisió no podrà oferir el Trofeu Ciutat de Palma

El Club ha romput l’acord contractual amb IB3  com a mostra del seu malestar per l’emissió de les imatges subtitulades de Vicente Moreno.

 

IB3 lamenta no poder oferir la retransmissió del Trofeu Ciutat de Palma que disputaran el Reial Mallorca i el Llevant el dissabte 10 d’agost i que formava part de l’acord contractual entre l’Ens i el RCD Mallorca per l’emissió dels partits de pretemporada.

En els darrers dies, el club ha expressat el seu malestar per l’emissió el passat 6 d’agost de les imatges subtitulades del tècnic Vicente Moreno (enregistrades a l’entrenament durant els 15′ de portes obertes als mitjans) i ha manifestat la intenció de prohibir l’emissió en directe dels partits amistosos contra el Getafe i el Llevant. Finalment, després de permetre la retransmissió del primer enfrontament, l’entitat ha comunicat que dona per finalitzat l’acord contractual que tenia amb IB3 per l’emissió dels partits de pretemporada.


L’ens en respecta la decisió i manté el seu compromís amb la llibertat d’informació per davant de qualsevol circumstància. Així mateix, IB3 continuarà oferint cobertura màxima del dia a dia de l’equip en aquesta il·lusionant temporada del retorn a Primera Divisió.