IB3+Televisi%C3%B3+oferir%C3%A0+les+semifinals+de+Copa+entre+el+RCD+Mallorca+i+la+Reial+Societat

14 02 2024

IB3 Televisió oferirà les semifinals de Copa entre el RCD Mallorca i la Reial Societat

Els espectadors de les Illes Balears podran gaudir de les semifinals de Copa del Rei entre el RCD Mallorca i Reial Societat en català

Gràcies a l’acord a tres bandes entre tres cadenes públiques: RTVE, IB3 i ETB

 

IB3 Televisió, la televisió pública de les Illes Balears, oferirà a tota la seva audiència la possibilitat de veure en la nostra llengua les semifinals de Copa del Rei que disputaran el RCD Mallorca i la Reial Societat. Un fet que ha estat possible gràcies a l’acord a tres bandes entre tres televisions públiques: RTVE, IB3 i ETB, la televisió pública del País Basc.

D’aquesta manera, aquest dimarts 6 de febrer, IB3 Televisió oferirà en català el partit d’anada, que es disputa a l’Estadi de Son Moix a partir de les 21:00 h. La prèvia començarà a partir de les 20:00 h amb un programa especial que també inclourà tot el post-partit, la veu dels protagonistes, la reacció de l’afició mallorquinista i tot el que doni de sí aquesta emocionant eliminatòria entre el conjunt vermell i l’equip donostiarra.

L’acord al qual s’ha arribat també inclou el partit de tornada que es disputarà el pròxim dimarts 27 de febrer a les 21:30 h en directe a l’Estadi d’Anoeta. Una eliminatòria històrica que pot ficar al RCD Mallorca a una final de Copa del Rei per quarta vegada a la seva història. La darrera vegada que els conjunt vermell va jugar unes semifinals va ser ara fa 15 anys. Es tracta, per tant, d’una fita històrica i IB3 Televisió ho contarà en directe.

El partit també es podrà seguir en directe per IB3 Ràdio, amb una edició molt especial d’Esports 3 En Joc, que començarà a partir de les 19:00 h en directe des de l’Estadi de Son Moix i que s’allargarà fins a la matinada.