IB3+torna+a+ser+mitj%C3%A0+col%C2%B7laborador+de+Formentera+2.0

15 01 2020

IB3 torna a ser mitjà col·laborador de Formentera 2.0

Del 7 al 10 de maig, Formentera serà el punt de trobada dels professionals del món de la comunicació i el marqueting online gràcies a una nova edició de Formenera 2.0 i IB3 en formarà part com a mitjà col·laborador. Formentera 2.0 s’ha consolidat ja com un esdeveniment de prestigi i de referència en el món digital no només per l’equip de ponents sinó pels professionals que hi assisteixen.

Enguany celebren la 8a edició que durant 4 dies comptarà amb jornades de cultura digital, noves tecnologies i comunicació a un espai d’ensomni, l’illa de Formentera.

Des d’IB3, enguany tornarà a ser mitjà col·laborador per donar cobertura a aquest esdeveniment, que uneix la passió per la comunicació i el multimèdia. Una ocasió per compartir talent, coneixement i veure les ultimes tendències en el món digital al costat de professionals de referència.

Com a mitjà col·laborador de l’esdeveniment, IB3 participarà de manera activa promocionant i difonent les activitats a través de tots els mitjans propis.

Formentera 2.0 s’ha consolidat ja com un esdeveniment de prestigi i de referència en el món digital no només per l’equip de ponents sinó pels professionals que hi assisteixen. És un esdeveniment consolidat que ha posat a l’illa com a referent en el món digital a més de destí turístic.

En trobareu més informació al web formentera20.com i a les xarxes socials, amb l’etiqueta #Formentera20.