IB3+viu+el+Dia+de+les+Illes+Balears+al+carrer

EPRTVIB informa

IB3 viu el Dia de les Illes Balears al carrer

IB3 viu el Dia de les Illes Balears al carrer

Dijous 29 de febrer, a partir de les 19.00, lliurament de la Medalla d’Or i dels Premis Ramon Llull

IB3 celebra 19 anys amb estrenes

Divendres, 1 de març, Especial Cinc Dies amb els nous presentadors Xisco Umbert i Toni Rigo

Marta Garau i Jaume Noguera es posen al capdavant d’Al Dia, a IB3 Ràdio

Els Serveis Informatius traslladen els estudis a l’exterior

La programació especial d’IB3 amb motiu del Dia de les Illes Balears començarà ja aquest dijous 29 de febrer amb la retransmissió en directe de la cerimònia de lliurament de la Medalla d’Or i els Premis Ramon Llull. Un acte que tindrà lloc a l’edifici de la Llotja de Palma, i que IB3 oferirà a partir de les 19.00 hores amb la narració de la periodista Antònia Ferrer.

En acabar l’acte de lliurament dels guardons, a partir de les 20.30 hores, arrencarà l’IB3Notícies Vespre presentat per Àngela Alfaro, també en directe des del passeig de Sagrera de Palma, per explicar la darrera hora de l’actualitat de la jornada. Una vegada més, els Serveis Informatius d’IB3 traslladen els seus estudis a l’exterior per acostar-se, encara més, als esdeveniments i celebracions més importants de l’arxipèlag en el seu compromís per contar tot allò que protagonitzen els seus ciutadans.

Dia primer de març, Dia de les Illes Balears, IB3 compleix 19 anys des de la seva posada en marxa i ho celebrarà amb els seus espectadors i oients estrenant algunes de les novetats que arribaran a les graelles de la ràdio i la televisió a partir de la setmana que ve.

El programa Al Dia presenta les noves veus: Marta Garau i Jaume Noguera es posen, a partir de dia primer, al capdavant del magazín matinal de referència d’IB3 Ràdio. Garau i Noguera deixen els horabaixes d’IB3 Televisió, en què fins ara conduïen plegats el Cinc Dies, per passar a acompanyar els oients d’IB3 Ràdio tots els matins, de dilluns a divendres a partir de les 9.00. Aquest divendres, el programa el conduiran des de l’envelat d’IB3 Ràdio instal·lat al passeig de Sagrera de Palma i des de les 10.00 i fins a les 12.00 es podrà també seguir en directe per la televisió.

Divendres, dia primer març, de 12.00 a 14.00, arriba a IB3 Televisió un Especial Cinc Dies en directe des del passeig de Sagrera de Palma, amb l’estrena dels seus dos nous presentadors: els periodistes Toni Rigo i Xisco Umbert. Umbert, a més de presentar, assumirà també la direcció del programa. Tots dos arriben des de vessants diferents de la informació i l’actualitat en l’àmbit nacional per tornar a IB3, on ja havien format part de diferents projectes. Xisco Umbert i Toni Rigo s’afegeixen a l’equip del Cinc Dies per compartir tots els horabaixes, de 17.00 a 20.30, amb els espectadors d’IB3 a partir de la pròxima setmana.

La programació especial en directe de dia primer es tancarà amb l’IB3Notícies Migdia, conduït per Joan Martí des del passeig de Sagrera de Palma a partir de les 14.00 hores per acostar les notícies més destacades del dia.

IB3 Ràdio també oferirà una programació especial amb motiu del Dia de les Illes Balears i ho farà, majoritàriament, des del carrer, a l’envelat instal·lat al passeig de Sagrera. Després de l’estrena de la nova etapa d’Al Dia, a les 14.00 arribarà l’Informatiu Migdia. A partir de les 15.00 hores agafa el relleu l’equip de Téntol amb Margalida Mateu, Joan Farrés, Xisco Nadal i Xavier Oliver al capdavant. I a les 18.00 hores arribarà una nova estrena, L’Aviador, el nou programa cultural conduït pel periodista i dramaturg Rafa Gallego, que torna a posar-se darrere els micròfons d’IB3 Ràdio per acostar als oients tota l’actualitat del món de la cultura de les Illes.

A partir de les 19.00, i fins a les 21.00, IB3 Ràdio oferirà el programa especial IB3 Música conduït pel productor musical d’IB3 Ràdio, Joan Trias, que inclourà actuacions musicals en directe de grups de les illes.

IB3 convida tots els espectadors, oients i usuaris a compartir amb l’etiqueta #DiaIllesBalearsIB3 els seus moments de la festa a les xarxes socials.