IB3 vos ofereix una programació especial amb vocació de servei públic

15 03 2020

IB3, com a mitjà públic i de servei públic, ha preparat una programació especial, tant a IB3 Televisió com a IB3 Ràdio, per mantenir-vos informats en tot moment sobre l’evolució de la situació excepcional que es viu ara mateix.

Tal com ha fet durant tot el cap de setmana, s’amplien les franges de programes informatius per donar resposta a les necessitats de la població i es segueixen mantenint les plataformes digitals per ampliar continguts amb retransmissions de compareixences i rodes de premsa.

En el cas d’IB3 Ràdio, el programa Al Dia allarga la seva durada fins a les 14 h, que començarà l’Informatiu Migdia. Mútliplex, començarà a les 15 h i acabarà a les 18h i de 18 a 19 h tindran lloc els programes habituals monotemàtics, però aquesta setmana orientats a l’evolució i com s’està vivint la pandèmia del #Coronavirus. I finalment, de 19 a 20h, l’Informatiu Vespre. El dilluns, l’Informatiu vespre comptarà amb la participació de la periodista Laura Benavent, que acaba de tornar de la Xina, i qui realitzarà una anàlisi de la situació que s’ha viscut al país.

Després, la franja horària de entre 20 i 22 h, els continguts s’adaptaran a les necessitats informatives.


IB3
 Televisió
començarà a les 9 del matí amb l’emissió simultània amb IB3 Ràdio del programa Al Dia que s’allargarà fins a les 10.30 h. Després, agafarà el relleu el programa Els dematins, fins a les 13 h. L’informatiu IB3Notícies s’avança a les 13.55 h. A la tarda, des de les 16.25 h, serà el programa Cinc dies l’encarregat de mantenir-vos informats. El programes Méteo i Illes i pobles es deixaran d’emetre de manera temporal.

Tota aquesta programació especial es durà a terme adoptant tot un seguit de protocols i cauteles que assegurin la màxima protecció dels treballadors que formen part d’aquest servei públic. El Govern central ha autoritzat els periodistes a poder desplaçar-se per treballar i ha demanat ajuda als mitjans de comunicació per ajudar a informar els ciutadans sobre el que es pot i no es pot fer.

Vos recordam que podeu gaudir de molts dels continguts emesos tant a IB3 Ràdio com a IB3 Televisió a través del servei #ALaCartaIB3 i al nostre canal de youtube