IB3 MÚSICA EN CONCERT

Més programes a la carta

T 1 - cap: 01

31 07 2020

Concert Joana Gomila

Joana Gomila, una de les veus més rellevants de la renovació musical que està vivint el folk a les Illes, va omplir de talent sonor Ses Voltes de Palma en el concert central del cicle “Cançons de...

Més programes a la carta

Cap: Aires Formenterencs a Cançons de la Mediterrània 2020

02 08 2020

IB3 Música En Concert - Aires Formenterencs

Informació general

Informacio General

#IB3MúsicaEnConcert serà un espai on es podran trobar els principals concerts musicals produïts amb la participació d’entitats públiques, enregistrats amb alta qualitat de so.

Al web des de

Estat

En emissió

Horari

Diumenge a les 23h

Telèfon

Contacte

Producció

Música

Temporades

1

Edat

TP

Sinopsis

Fitxa

El Covid19 ha obligat a reduir de manera molt significativa la cabuda als espectacles, fent que la seva viabilitat en molts casos resulti especialment complicada.

Per aquest motiu, la Radiotelevisió Pública balear vol donar suport a la producció cultural de les Balears i, en col·laboració amb les diferents institucions públiques, posa en marxa un programa especial de divulgació dels concerts que es realitzaran aquest estiu i la propera tardor mitjançant les seves plataformes en línia.

Així, #IB3MúsicaEnConcert serà un espai on es podran trobar els principals concerts musicals que omplen els escenaris illencs. El cicle ‘Sons de nit’, ‘Els Vespres del Mobofest’, ‘Cançons de la Mediterrània’ o ‘La lluna en vers’ seran part d’aquest recorregut sonor per les cançons en directe.

Ja ho sabeu… “A Balears, la música no atura!”.

Destacats d'IB3 ràdio