ILLES EN TRANSCISIÓ
La mort del dictador (1975-1977)

Dissabte a les 21.40h

“Illes en Transició” torna aquest dissabte 9 de febrer a les 21.40 hores a IB3 amb el segon capítol de la sèrie, dedicat a “La mort del dictador (1975-1977)” i els posteriors esdeveniments.

En aquells anys, la mort de Franco és vista amb esperança per part d’importants sectors de la societat balear que volen deixar enrere la dictadura i caminar cap un sistema de llibertats. La desaparició del dictador provoca també grans inquietuds davant els moviments de l’aparell franquista en el poder i la incertesa sobre el que ha d’ocórrer en un futur immediat. Aquest capítol narra la situació viscuda en aquells mesos en què el canvi semblava possible tot i que ningú no tenia cap seguretat que s’arribàs a produir.

La setmana que ve s’emetrà el capítol dedicat a “El despertar d’una societat (1977-1981)”, sobre els actors polítics i socials que exigiren més llibertats davant els febles símptomes d’obertura després de la dictadura.

A més de l’emissió habitual a la televisió, podreu veure aquest programa en directe a la pàgina web IB3.org i també el trobareu a la secció “A la carta”.