Il·lusió, màgia i desitjos amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient a les Illes Balears

Divendres a les 17.30

05/01/2018 17:30

Un any més, la Televisió autonòmica balear oferirà per a tots els ciutadans de les Illes Balears la retransmissió de la Cavalcada dels Reis d’Orient, en una de les nits més màgiques, plena d’il·lusions i desitjos per als més petits.

A partir de les 17.30 hores, Raül Valls i Margalida Mateu seran els encarregats de narrar tots els detalls amb la connexió en directe de l’arribada de Ses Majestats d’Orient al Moll Vell de Palma, a bord de l’embarcació Rafel Verdera.

Als diferents punts d’interès de Ciutat hi seran els nostres reporters Marina Simó, Inés Mateu i Xisco Nadal.

Des d’allà, la cavalcada iniciarà el seu recorregut pel passeig Sagrera, l’avinguda Antoni Maura, el passeig del Born, la plaça del rei Joan Carles I, el carrer Unió, la Rambla, el carrer Bisbe Campins, Rubén Darío, el passeig de Mallorca, l’avinguda de Jaume III, i arribada a la plaça del rei Joan Carles I. Allà i des de la balconada del Casal Solleric, Ses Majestats saludaran a tots els assistents.

La retransmissió de la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient serà aquest divendres 5 de gener a partir de les 17.30 h, en directe a  IB3 Televisió i a la pàgina web d’IB3.

Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org amb l’etiqueta #CavalcadaReisIB3.  A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.