INCORPORACI%C3%93+IMMEDIATA%3A+Els+agents+de+la+propietat+immobili%C3%A0ria

Dimarts a les 18h

INCORPORACIÓ IMMEDIATA: Els agents de la propietat immobiliària

Avui al programa Incorporació Immediata que presenta Toni Traveria parlarem sobre els agents de la propietat immobiliària.

El ‘boom’ del sector immobiliari és un fet i des de sempre hi ha hagut una figura clau en aquest món: l’agent de la propietat immobiliària. Qui és aquest agent? Com és el seu dia a dia? Quina formació específica és necessària?

Començarem el programa amb els fonaments principals de la professió. Per això, ho farem començant amb la ‘fitxa tècnica’. Segons el Coapi Baleares (Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària) hi ha 180 col·legiats a la nostra comunitat.

A la secció ‘Característiques de la formació’ comptarem amb Fernando Valentín. Ell és vocal de formació d’ABSI (Associació Balear de Serveis Immobiliaris) i gerent de ‘LivingPalma Inmobiliaria‘. I també a Cristina Felip, assessora immobiliària de ‘Talaiot Immobiliària’.

Tot seguit, farem la ‘valoració social’ amb l’enquesta al carrer.

Per acabar el programa, el tercer bloc serà el ‘Dia a dia de la professió’. En aquest cas, parlarem amb professionals que coneixen de primera mà la feina diària d’un agent immobiliari. Per fer-ho, tindrem a Toni Gayà, que és el president d’ABSI i gerent de l’agència ‘Urban Palma Gestión Inmobiliaria‘ i també a Amparo Martínez. Ella és sòcia fundadora i gerent de ‘Talaiot Immobiliària’.

Podeu seguir el programa cada dimarts a les 18.00h. Sintonitzant IB3 ràdio o en streaming des de la web https://ib3.org/directe?c=radio