INCORPORACI%C3%93+IMMEDIATA%3A+Els+conductors+de+mercaderies+perilloses

Dimarts a les 18h

INCORPORACIÓ IMMEDIATA: Els conductors de mercaderies perilloses

Com cada setmana, els dimarts a les 18.00 h de la tarda és per al programa Incorporació Immediata. Un programa que t’apropa la professió dels teus somnis i dóna a conèixer tota classe d’oficis de diferents sectors i àmbits.

Pel programa d’avui, Toni Traveria ens parlarà dels conductors de mercaderies perilloses.

Aquests conductors s’encarreguen de transportar productes des del seu lloc de producció fins al punt de distribució al client final. Sorgeixen de la necessitat d’aquesta societat avançada en què tothom consumeix, gas, alcohol, lleixiu, benzina… i algú s’encarrega d’aquest transport.

Durant el programa d’avui es posaran sobre la taula tots els detalls sobre aquest ofici. Les característiques del seu dia a dia laboral, però també quina és la formació requerida per fer aquesta feina. Finalment, també coneixerem la valoració social amb l’enquesta al carrer.

Tot això, de la mà de professionals del sector que s’hi dediquen diàriament, que és la millor manera de conèixer a fons una professió.

Incorporació Immediata, és el programa que cada dimarts a les 18.00 h et descobreix un nou ofici.

Sintonitzeu IB3 Ràdio per seguir aquest programa en directe però també ho podeu escoltar des del web https://ib3.org/directe?c=radio

Ho podeu tornar a escoltar-ho A La Carta IncorporacióImmediata